جلسه هم اندیشی در خصوص هسته های پژوهشی

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۸/۱۴ |
جلسه هم اندیشی در خصوص هسته های پژوهشی در مراکز تحقیقات در تاریخ 14/8/96 در محل سالن سیصد نفره مرکز همایشهای رازی برگزار گردید.
در این جلسه که با حضور مقام محترم معاونت تحقیقات و فناوری جناب آقای دکتر ملکوتی، جناب آقای دکتر کامروا مدیر دفتر هماهنگی مراکز تحقیقات، مدیران حوزه معاونت تحقیقات و فناوری، روسای مراکز تحقیقات و اعضای محترم هیئت علمی مراکز تحقیقات تحت پوشش معاونت برگزار گردید، گزارشی از فعالیتهای معاونت تحقیقات در یک سال گذشته در خصوص حمایت و پشتیبانی هسته های پژوهشی توسط جناب آقای دکتر کامروا ایراد گردید. در ادامه مقام عالی معاونت در خصوص رتبه بندی دانشگاه در وزارت متبوع به جهت فعالیتهای پژوهشی ایراد سخن فرمودند. در جلسه مذکور پرسش و پاسخ در خصوص مسائل مربوط به روند اجرای هسته های پژوهشی نیز انجام شد.

کد امنیتی را در کادر بنویسید
دفعات مشاهده: 587 بار   |   دفعات چاپ: 63 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر