برنامه «جذب دستیار پژوهش»، برنامه ویژه پژوهشی برای پذیرش فارغ‌التحصیلان برتر علوم پزشکی در مراکز تحقیقاتی مصوب وزارت بهداشت جهت گذراندن طرح نیروی انسانی و یا دوره سربازی است. اهداف اصلی این برنامه عبارتند از:

• توسعه علم و فناوری در حوزه سلامت
  • تأمین منابع انسانی مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی
  • تشویق فارغ‌التحصیلان برتر علوم پزشکی
  • کاهش روند مهاجرت نخبگان حوزه سلامت

این برنامه به شکل زیر اجرا می‌شود:

جذب دستیاران پژوهش: مخصوص مشمولان خدمات موضوع قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان (طرح نیروی انسانی)

معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر اساس توافق به عمل آمده با معاونت علمی- فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان* سالیانه ۱۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان برجسته گروه پزشکی را با عنوان «دستیاران پژوهشی» در مراکز تحقیقاتی مصوب وزارت بهداشت جذب نماید تا خدمات مربوط به قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان خود را به عنوان محقق در این مراکز سپری کنند.

سهمیه سالانه برنامه «جذب دستیاران پژوهشی» حداکثر ۳۰ پزشک عمومی (خانم مجرد یا متأهل) و ۷۰ دندانپزشک عمومی (خانم/ آقا) یا داروساز عمومی (خانم/ آقا) است. شرایط جذب به شرح زیر است:

۱- معدل ۱۷ یا بالاتر

تبصره ۱: مقالات می بایست چاپ شده باشد و پذیرش مقاله(Acceptance) قابل قبول نمی باشد.

تبصره ۲: پرونده افراد فارغ التحصیل از دانشگاه های تیپ ۱ (تهران، شهید بهشتی، ایران، مشهد، تبریز، اصفهان، شیراز، کرمان، اهواز) با معدل ۱۶، واجد شرط ۲ و با سوابق تحقیقاتی برجسته نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

تبصره ۳: نحوه توزیع بر اساس رتبه‌بندی مراکز تحقیقاتی در ارزشیابی سالیانه که توسط معاونت تحقیقات و فناوری انجام می‌شود، صورت می‌گیرد. با توجه به تعداد مراکز تحقیقاتی و ظرفیت این برنامه به هر مرکز تحقیقاتی فقط یک دستیار از هر رشته (پزشکی/ دندانپزشکی/ داروسازی) تعلق می‌گیرد.

فرآیند اجرا:

مطالعه دقیق شرایط برنامه و اطمینان از واجد شرایط بودن اولین مرحله این برنامه است. مراحل بعدی عبارتند از:

• دریافت اعلام نیاز از یکی از مراکز تحقیقاتی با مجوز تصویب قطعی از شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، لیست مراکز تحقیقاتی با مجوز قطعی در سایت معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت موجود است. (ارسال نامه اعلام نیاز با امضای ریاست مرکز به معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه).
  •  پیگیری موافقت و ارسال نامه موافقت معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه به معاون تحقیقات و فناوری ستاد وزارت بهداشت(حتما مجوز قطعی مرکز تحقیقات پیوست نامه گردد.
  •  ثبت‌نام در سامانه به نشانی (http://rap.research.ac.ir) و ارسال تمام مدارک لازم (تکمیل تمامی فرم ها الزامی است، در صورت ناقص بودن اطلاعات بررسی انجام نخواهد شد).
  • بررسی مدارک ارسالی توسط کارشناس برنامه و ارسال نامه معرفی فرد با امضای معاون تحقیقات و فناوری به اداره کل  منابع انسانی وزارت بهداشت.
  • ایمیل پاسخ نامه به متقاضی

-----------------------------
 * معاونت علمی- فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان فقط دوره اول این برنامه در اواخر سال ۹۳ و نیمه اول سال ۹۴ (۱۳ نفر) را مورد حمایت قرار دادند.

Template settings